The place for men and mankind

Accessoires om je huis gezelliger te maken

Ben jij op zoek naar gezellige accessoires om je huis mee in te richten? Door simpelweg accessoires te vervangen creëer jij al een hele nieuwe en frisse sfeer in huis. Toch is het best lastig om de accessoires zo te kiezen dat je er een geheel van maakt. Vooral veel mannen kunnen wel wat tips gebruiken om het huis op te vrolijken met een paar trendy accessoires. Lees gauw verder in deze blog.

 

Stoere wereldkaart 

In plaats van een schilderij kun je een wereldkaart ophangen. Tegenwoordig zijn er vele varianten te vinden op het internet. Kies bijvoorbeeld voor eentje van kurk. Zo kun jij spelden erin prikken op de plekken waar je geweest bent. 

 

Ledstrips

Verlichting geeft een heleboel sfeer in huis. Een echte musthave voor mannen is ledstrip verlichting. Plak een ledstrip in de keukenkastjes of onder de tv kast voor extra sfeer. Bovendien is het super handig want wanneer het donker is heb je nog extra licht zodat jij de spullen snel kunt vinden. Ledstrips zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Zo kun jij iets kiezen wat geheel past bij jouw stijl. 

 

Kussentjes

Mannen zullen niet zo snel leuke kussentjes uitzoeken, maar wanneer jij een bankhang dagje hebt zijn kussentjes wel super comfortabel. Daarnaast geeft het natuurlijk een extra touch. Of creëer een hotel bed door veel kussentjes op het bed te plaatsen. 

 

Messenblok 

Hou jij van koken? Op het internet zijn veel soorten en stoere messenblokken te vinden. Maak je keuken compleet met bijvoorbeeld een messenblok die je op kunt hangen aan de muur. Zo creëer je een echte chef keuken! 

 

Fauteuil 

Een grote fauteuil is ook een echte musthave voor een mannen woonkamer. Doe inspiratie op social media platforms zoals pinterest om een grote eye catcher te vinden. Natuurlijk is het nog veel belangrijker dat de stoel ook lekker zit. Dus probeer het altijd even uit in de winkel. 

 

Whiskey glazen

Heb jij al een mooie open of glazen kast in huis staan? Vul deze met mooie whiskey glazen. Stiekem maakt drinken uit een mooi glas het drankje zelf nog lekkerder.

 

Klok 

Een andere praktische eyecatcher is een grote klok in huis. Er zijn heel veel verschillende soorten te vinden. Door een grote klok op te hangen bedek je gelijk een groot stuk van de muur. 

 

Ronde tafel 

Maak je huis iets speelser door niet voor een standaard rechthoekige tafel te kiezen maar kies voor een ronde tafel. Als er dan vrienden bij jou komen eten is het nog super gezellig ook!

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeWonenAccessoires om je huis gezelliger te maken