The place for men and mankind

Houtpanelen en en houten platen veroveren ook ons interieur

Opvallend; je leest steeds vaker over hout in de vorm van houten panelen en houten platen in het interieur en als je er op gaat letten dan kom je deze houten producten inderdaad ook steeds vaker tegen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Zo kunnen de bekend houten panelen van Kronspan elke ruimte een andere uitstraling geven en zie je OSB in interieur ook al steeds vaker. En ook OSB interieur voegt echt iets toe aan je woning waardoor het zeker aan te raden is om hier aandacht aan te besteden als je hiervoor wilt kiezen.

Zeer brede toepassing binnen de interieurbouw

De houten panelen van Kronospan worden zeer breed toegepast in de interieurbouw. Kronospan biedt houten panelen die zeer veelzijdig zijn en die je ondertussen in verschillende productsoorten kunt krijgen, net als in uiteenlopend series en ook al brede kleurgroepen. Kronospan staat voor prachtig gemelamineerd spaanplaat, maar ook voor HPL, verschillende werkbladen en spaanplaat. Kronospan biedt veel kleuren, waarvan eiken, wit, grijs, beuken en ook aluminium bij de meest populaire kleuren horen. 

Kronospan mag gerust een pionier genoemd worden en is ondertussen op veertig locaties in de wereld actief

De panelen, op hout gebaseerd, die Kronospan te bieden heeft, worden middels zeer geavanceerde technieken geproduceerd. De indrukwekkende panelen worden op veertig verschillende locaties in de wereld gemaakt. Het bedrijf, die je gerust pionier mag noemen, werd opgericht in Oostenrijk overigens en deze specialist geldt als een schoolvoorbeeld van een succesvol familiebedrijf.

 

Goedkoper, stoere uitstraling en makkelijk in gebruik; dat is waar OSB interieur voor staat

Je kunt ook kiezen voor OSB interieur. OSB staat in dit kader voor Oriented Strand Board. De houten platen zijn fraai opgebouwd en bestaan in de regel uit drie lagen met houtschilfers. Deze houtschilfers zijn vervolgens aan elkaar gelijmd. OSB interieur is niet alleen aantrekkelijk vanwege de uitstraling, het is bovendien een stuk goedkoper in vergelijking met multiplex bijvoorbeeld. Je kunt de producten prima gebruiken als basis platen of als constructieplaten voor bijvoorbeeld daken, wanden en ondervloeren. OSB is erg gemakkelijk te bewerken en de stoere uitstraling is iets wat dit materiaal nadrukkelijk onderscheidt van andere materialen.

Perfecte koppeling van uitstraling en functionaliteit

Zowel Kronospan en OSB interieur kunnen gerust twee exponenten genoemd worden van ‘het nieuwe hout’. We hebben het wat dat betreft heel lang met de bekende vaste waarden moeten doen. Zowel Kronospan en OSB interieur zorgen nu voor een frisse wind en koppelen wat betreft hun producten nadrukkelijk functionaliteit aan uitstraling.

 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeWonenHoutpanelen en en houten platen veroveren ook ons interieur