The place for men and mankind

Een cadeautje sturen op afstand? Het kan allemaal!

Verjaardagen, werk jubileums, prachtige resultaten en vrijdagmiddag borrels worden nu een beetje lastig op afstand. De regering adviseert ons nog steeds om thuis te werken. Maar een cadeautje sturen kan nog altijd via Charles.nl! Verras jouw werknemers met een leuk cadeau. Misschien wil je wel iemand een hart onder de riem steken in deze bizarre tijd. Lees in deze blog wat je allemaal kunt krijgen op Charles.nl. 

 

Over Charles.nl 

Charles is een bedrijf uit Hoofddorp dat leuke cadeaupakketten bij elkaar samen stelt. Dit wordt vooral verkocht aan bedrijven. Dit zijn niet zomaar samengestelde producten, maar Charles kiest producten die speciaal zijn en dus uitblinken. Speciale momenten moeten volgens Charles gevierd worden. En hoe vier je iets beter dan met cadeautjes? Het bedrijf is opgericht door twee ondernemers die liefde hebben voor de branche. Inmiddels werken zij iedere dag met 8 man om de mooiste cadeaupakketten samen te stellen. 

 

Wijn

Een eeuwen oud relatiegeschenk dat het al die jaren al goed doet is natuurlijk een fles wijn. Een fles wijn valt immers bij bijna iedereen goed in de smaak. Bij Charles.nl vind je een ruim assortiment aan verschillende wijnen. Als deze wijnen zijn stuk voor stuk met liefde en passie geselecteerd. Alle wijnen van Charles worden geleverd in een luxe verpakking zoals een houten kist of speciale geschenkverpakking. Maak het cadeau pas echt persoonlijk door een kleine boodschap achter te laten voor jouw relatie. Het kaartje voor de boodschap kun je ook zelf bepalen.

 

Champagne

Op zoek naar een luxe cadeau? Een fles champagne is kenmerkend wanneer er iets gevierd mag worden. Jouw klanten, werknemers, vrienden of kennissen zullen zo’n luxe fles zeker waarderen. In het assortiment vind je verschillende merken. Niet zomaar merken maar hierbij heb ik het over: Moët & Chandon, Dorn Pérignon of Laurent-Perrier. Charles levert alleen maar champagne uit de beste champagnehuizen. 

 

Mousserend

Met een lekkere fles bubbels maak je iedereen blij! Een heerlijke Cava uit spanje of een prachtige Italiaanse Prosecco is een goed alternatief voor een dure Champagne. Ook zijn mousserende wijnen uit Zuid-Afrika steeds populairder. Je vindt het allemaal in de shop van Charles.nl.

 

Gin tonic 

Ga je toch liever voor iets sterkers? De zomer staat voor de deur en daarbij mag een Gin tonic natuurlijk niet ontbreken. Gin tonic wordt verpakt in een luxe geschenkdoos met bijpassende garnering. Zo kan jouw relatie direct aan de slag met het bereiden van de lekkerste zomerdrankejes! 

 

Bestel vandaag nog jouw cadeaupakketten bij Charles. Binnen één werkdag wordt het bij jouw relatie geleverd!

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeZakelijkEen cadeautje sturen op afstand? Het kan allemaal!