The place for men and mankind

Op zoek naar een software om ouder bijdrage te innen in een handomdraai? Klik hier!

Scholen hebben veel diverse taken op hun bord. Natuurlijk is het primaire doel om lessen te geven van de beste kwaliteit zodat kinderen goed worden klaargestoomd voor hun vervolgopleiding. De vrijwillige ouderbijdrage innen behoort niet per se tot het primaire proces, maar is wel super belangrijk om kinderen op schoolreisje te kunnen sturen of steeds betere en verder ontwikkelde educatieve materialen aan te schaffen. Helaas is dit proces vaak tijdrovend en blijft het meer links liggen. Maar wist u dat het ook veel makkelijker kan? LinkPay school is bijvoorbeeld zo’n partij die het innen van bijdragen automatiseert. Zo hebben leraren, vrijwilligers en anderen hun handen vrij om meer taken uit te kunnen voeren. Hoe dit werkt lees je hier. 

Maak een betaalverzoek aan en bepaal zelf hoeveel je ophaalt bij ouders

Er zijn meerdere manieren waar je uit kan kiezen om een ouderbijdrage op te halen. Maak bijvoorbeeld een formulier en laat ouders zelf kiezen hoeveel zij betalen of geef een korting op het tweede kind die op school is ingeschreven. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere betalingstermijnen toe te voegen. Zo kun je over het hele schooljaar verspreid betalingen binnenhalen. Bedenk hierbij wel dat er meer administratiekosten gerekend worden. 

 

Deadlines worden makkelijk bijgehouden

In deze programma’s kunt u ook zelf bepalen wanneer de deadlines zijn voor betalingen. Er wordt een automatisch bericht verstuurd naar de ouders en één ter herinnering als de betaling nog niet voltooid is. Je kunt deze opdrachten van te voren al klaar zetten en de rest van het jaar heb je er geen omkijken meer naar. Houd rekening met de deadlines die nodig zijn zoals vlak voor een schoolreisje, sinterklaas- of eindfeest. Zo heb jij het geld altijd op tijd binnen. 

 

Makkelijk communiceren met ouders

Natuurlijk wil jij het betaalverzoek versturen op een effectieve wijze. Daarbij hoort een passende tone of voice. Het programma biedt diverse hulptools om het juiste bericht te versturen. Bovendien heb jij de keuze hoe je het bericht verstuurd. Kies je voor een klassieke mail, maar misschien past een Whatsapp bericht of SMS wel beter bij de tijd? Misschien wil je het eerste verzoek wel versturen via de mail en daarna een Whatsapp bericht of SMS ter geheugensteun? Het is allemaal mogelijk met een software die ondersteunt om ouderbijdrages te innen. Ben je overtuigd of benieuwd geworden naar deze hypermoderne software? Surf dan snel naar de webiste van Linkpay.nl/school.

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeVrije Tijd & GezondheidOp zoek naar een software om ouder bijdrage te innen in een...