The place for men and mankind

Wat neem je mee naar een dagje strand?

Je hebt een vrije dag en je besluit lekker even naar het strand te gaan. Dit is een veel voorkomende keuze als je even de deur uit wilt en optimaal wilt kunnen genieten van een dagje vrij. Als je naar het strand gaat kan je ervoor kiezen om alles daaraan te schaffen. Denk aan een bedje, lunchen bij een strandtent, ga zo maar door. Dit is natuurlijk heerlijk, maar misschien wil je even besparen op deze kosten en gewoon lekker in het zand gaan liggen. Wij geven je daarom wat tips! 

Eigen eten

Het is natuurlijk heerlijk om een strandtent uit te kiezen om daar lekker te lunchen en drankjes te doen, maar dit tikt wel aardig aan. Als het gewoon even niet goed uitkomt en je portemonnee dat niet toe laat, kan je het ook op een andere manier doen. Neem een koelbox mee en maak thuis lekkere hapjes om op te eten op het strand. Denk aan wraps met zalm en roomkaas of truffelmayo en kipfilet. Zorg voor wat kleinere hapjes erom heen zoals worstjes, blokjes kaas, broodjes met dip, ga zo maar door. Zo zorg je toch voor een lekker hapje, maar op een goedkopere manier. Vergeet ook geen zak ijs te kopen met een fles drinken. Zo kan je toch nog een ijskoud drankje benuttigen om je hoofd ook een beetje koel te houden. Want lauwe drankjes, daar doen we natuurlijk niet aan,

Accessoires

Als je er dus voor gekozen hebt om zelf op het strand te gaan liggen, is een handdoek natuurlijk onmisbaar. Ook is een parasol altijd prettig om mee te nemen, zodat je soms even in de schaduw kan liggen. Het is erg belangrijk dat je jezelf kan beschermen tegen de zon. Zonnebrand doet dit natuurlijk al voor een groot deel, maar de hele dag in een brandende zon liggen is ook niet goed. Daarom is het ook nooit een verkeerd idee om zo nu en dan jezelf even te blussen in de zee. Ook een strandstoel is een mogelijkheid. Als je het zat bent om constant te liggen, kan je even je opgevouwen strandstoel erbij pakken en even zitten. Zo kan je misschien ook beter even een boek lezen of genieten van je muziek. 

Een goede strandtas

Zorg dat je een goede en vooral grote strandtas hebt waar je alles goed in kunt opbergen. Als je alleen bent is het natuurlijk onmogelijk om al deze attributen met je mee te nemen. Een grote strandtas zorgt ervoor dat je dit makkelijker maakt!

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeVrije Tijd & GezondheidWat neem je mee naar een dagje strand?