The place for men and mankind

Nooit meer pijnlijke voeten

Leuke schoenen dragen is een plezier waar heel veel vrouwen waarde aan hechten. Schattige schoentjes met leuke hakken zijn niet alleen mooi maar ze zorgen ook voor veel draagplezier en toegevoegd zelfvertrouwen. Maar er zitten ook nadelen aan het dragen van deze pumps. Namelijk dat je binnen de kortste keren pijnlijke voeten zult hebben. Elke vrouw kent de drang om na een avondje stappen de schoenen uit de doen en het liefst op de blote voeten naar huis te lopen. Maar dit is natuurlijk gevaarlijk. Er zijn wel degelijk manieren om ervoor te zorgen dat je geen pijnlijke voeten meer hebt. In dit artikel bespreken we hoe je leuke schoenen kunt dragen zonder constant pijnlijke voeten te hebben.

Juiste materiaal

De eerste stap is om alleen nog maar pumps te kopen de van suède en leer zijn gemaakt. Dit zijn allebei materialen die zich naar de voet zullen vormen en dus voorkomen dat er pijnlijke drukplekken ontstaan. Tegelijkertijd is het ook materiaal dat ademt en daardoor is de kans op vieze luchtjes ook een stuk kleiner.

Pumps met een plateauzool

Veel vrouwen die een dag lang op pumps lopen hebben aan het einde van de dag een branderig gevoel in de bal van hun voet. Dit komt vaak omdat ze een dunne zool hebben in de pump. Wanneer je kiest voor pumps met een dikkere zool zoals een plateauzool, dan heb je meer demping en dit zorgt voor een prettiger gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoenspanners zijn handige tools voor het spannen van de breedte en de lengte van de schoen. Merk je dat je nieuwe pumps toch echt iets te smal zijn? Dan kun je met een schoenspanner de breedte wat oprekken. Hetzelfde is ook waar voor de lengte. Zeker tijdens het inlopen van je nieuwe schoenen kan het pijnlijk zijn als ze net wat te klein zijn. In dat geval kan een schoenspanner helpen.

Neem andere schoenen mee

Een andere slimme tip is om gewoon een grotere handtas mee te nemen waarin plek is voor een extra paar zeer comfortabele schoenen. Je kunt dan aan het eind van de dag of een avond stappen gewoon je schoenen omwisselen en meer comfortabele schoenen aandoen. Je kunt er ook voor kiezen om sowieso meer comfortabele schoenen te dragen. Comfortabele schoenen kunnen ook luxe zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja sneakers. Deze eco-vriendelijke Veja sneakers dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en stijlvol. Ideaal dus als je comfortabele schoenen wilt dragen zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Van Arendonk

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeVrije Tijd & GezondheidNooit meer pijnlijke voeten