The place for men and mankind

Leukste uitjes met je vriendinnen

De vriendinnengroep is weer compleet en iedereen heeft zin op lekker met z’n allen op pad te gaan. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar wat gaat er gedaan worden? Dat kan heel lastig zijn in een groep waarin iedereen eigen wensen heeft. Toch zijn er een paar klassiekers die het vaak bij iedereen wel goed doen, eventueel in combinatie met elkaar. Natuurlijk is het ook leuk om thuis te borrelen, maar dat valt toch een beetje in het niet bij deze leuke tips! Neem het ervan, vriendinnentijd is een van de belangrijkste dingen die er is!  

Shoppen

Cliché maar waar, shoppen met vriendinnen blijft heel leuk. Als je dit gaat doen, maak er dan iets speciaals van. Misschien kunnen jullie er een weekend van maken. Logeren in hotel Nijmegen centrum bijvoorbeeld, de perfecte manier om de tijd te nemen en rond te struinen wetende dat er morgen nog een dag is. Het voordeel daarvan is dat je niet hoeft te haasten, als je iets leuks hebt gezien maar twijfelt kun je altijd de volgende dag weer even terug komen.

Welness

Echt ontspannen kan het allerbeste in de sauna. En ook al mag je niet overal vrij praten, het is alsnog een hele fijne activiteit om samen te doen. Je kunt het één dag doen, maar je kunt ook kiezen voor een heel weekend. Tijdens de lunch kun je bijpraten en daarna kun je onderuit gezakt in de sauna ontspannen. Eén ding is zeker: iedereen komt uitgerust weer thuis.

Proeverij

Samen wijn proeven en drinken is eigenlijk altijd goed. Tenzij je niet van wijn houdt, maar dan zijn er ook nog een hele hoop andere proeverijen. Het toffe is dat je echt samen bezig bent met het ontdekken van nieuwe smaken. En je komt echt wat te weten over de wijnen die je proeft, iets wat je weer kunt toepassen als je in de supermarkt staat en niet weet wat je moet kiezen. En een ander voordeel: een grote kans dat er een proeverij in de buurt te vinden is.

Workshop

Het leuke van een workshop is dat niet alleen een hele leuke tijd kan hebben, je ook nog iets leert met elkaar. Je kunt uit zoveel verschillende workshops kiezen dus ga voor iets waarvan jullie weten dat iedereen het leuk gaat vinden. Daarnaast wil je ook wel een beetje kunnen praten, als je dit niet zeker weet is het wel handig om dat van te voren even te vragen maar bij de meeste workshops kan dit wel.

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeVrije Tijd & GezondheidLeukste uitjes met je vriendinnen