The place for men and mankind

Drie redenen om voor een lease auto te kiezen!

Als je een onderneming hebt kan het handig zijn om ook een auto hiervoor te hebben. Allereerst natuurlijk voor marketingdoeleinden als je het bedrijf of het merk van je onderneming op de auto hebt staan (eventueel met contact gegevens). Maar daarnaast ook om spullen mee te vervoeren of naar klanten mee te rijden. Soms kun dan alleen beter een auto leasen in plaats van een nieuwe of tweedehands auto kopen. Wil je weten waarom ik vind dat een auto leasen voor je onderneming een beter idee is? Lees hier drie redenen waarom je moet kiezen voor leasen in plaats van kopen! 

Een professionele indruk achterlaten 

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat, als je bij klanten of potentiële zakenpartners op bezoek gaat, je een goede indruk achterlaat. Dit doe je natuurlijk veel sneller met een nieuwe auto dan een tweedehands of nog erger, derde- of vierdehands. Met een lease auto kan je natuurlijk, zonder dat je een groot geld bedrag in een keer hoeft neer te leggen, toch een nieuwe auto kopen! Op die manier kun je je onderneming of merk mooi neerzetten, een goede indruk achterlaten in een nieuwe glimmende auto en toch geen verlies hebben van liquide middelen! 

Gelijk eigenaar zijn van een bedrijfsauto 

Daarnaast kun je voor je onderneming kiezen voor financial lease. In dat geval blijft (zoals bij ‘gewoon’ leasen) de auto niet onder eigendom van de leasemaatschappij, maar word jij zelf eigenaar van de auto. Dit betekent natuurlijk wel dat onderhoud, verzekering en wegenbelasting je eigen verantwoordelijkheid zijn. Maar dat zou natuurlijk bij een auto kopen ook het geval zijn! En het is wel zo’n fijn gevoel als je een auto voor je onderneming hebt dat deze geheel van jou is. Op die manier heb je geen verantwoordelijkheden (behalve betalen) tegenover de leasemaatschappij en kan je doen met de auto wat je wil. 

Lease gemakkelijk bij Lease.auto

Tot slot is het leasen heel gemakkelijk bij lease.auto. De mensen achter de website Lease.auto kunnen je heel goed helpen met het uitkiezen van de juiste auto, de juiste manier van leasen (mocht je niet voor financial lease gaan) en de perfecte bank voor het leasen. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden en dat is heel handig. Zeker als je een onderneming hebt en altijd druk bent, is het heel fijn om een klantenservice niet alleen tussen 9 en 5 te kunnen bereiken maar elk uur van de dag. Leasen kun je dus zeker weten het beste doen bij Lease.auto! 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeZakelijkDrie redenen om voor een lease auto te kiezen!