The place for men and mankind

3 betaalbare HP printers

 

HP printers veroveren tegenwoordig de markt met name dankzij hun 'Good Value for Money'-lijn van goedkope kwalitatief sterke printers. Ongeacht wat jouw afdrukvereisten zijn staat HP altijd voor je klaar dankzij hun constant groeiende aantal printapparaten. 

Op zoek naar de beste goedkope HP printers? Hier zijn er een paar waarvan we denken dat ze op dit moment passen. Deze printers worden in 2020 veel verkocht door huishoudens en bedrijven, zowel in Nederland als internationaal. De populariteit van deze HP printers en HP inkt komt door een aantal factoren: draagbaarheid, gebruiksgemak, goedkoop in gebruik en HP inkt kopen is ook nog eens zeer betaalbaar. Wat nog beter is, is dat deze goedkope maar kwalitatief sterke HP printers een breed scala aan toepassingen hebben voor het hele gezin en thuis, maar ook voor kleine kantoren. HP heeft een groot, alsmaar groeiend scala aan opties ontwikkeld, waaronder zwart-wit- en kleurenprinters tot en met multifunctionele multifuncties met 2 lades om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel de incidentele lichte gebruiker als ook de dagelijkse printbehoeften van middelgrote gebruikers. In dit artikel delen we een aantal geweldige ideeën uit HP's goedkope printerassortiment, ontworpen om geld te besparen, maar met de geweldige printkwaliteit waar HP bekend om staat. We hopen dat je hiermee inspiratie op kunt doen om tot de juiste aankoop te komen!

HP LaserJet Pro M118DW

De HP LaserJet Pro M118DW is eenoedkope Mono HP-printer, onder de 130 euro. Deze bevat netwerk-, USB- en wifi-connectiviteit en HP Smart App-ondersteuning. Je kunt met deze printer dubbelzijdig afdrukken en een aantal mooie features zijn een afdruksnelheid tot 30 ppm, een affdrukresolutie van 1200 x 1200 dpi en de papierlade kan 250 vellen voorzien. Een geslaagde keus voor een betaalbare prijs!

HP Envy Photo 6230

Wil je een printer om thuis foto's mee af te drukken in hoge kwaliteit? Dan is de HP Envy Photo 6230 de beste keus voor jou! Deze printer is perfect geschikt om thuis foto's af te drukken. Dat komt omdat je met het apparaat kunt afdrukken zonder marges, wat ideaal is voor foto's. De machine heeft een afdruksnelheid tot 13 ppm, een invoerlade voor 125 vel. Verder biedt deze printer USB- en wifi-ondersteuning, diverse print-, scan- en kopieermogelijkheden en is deze compatibel met Amazon Alexa.

HP LaserJet 150nw

Tenslotte de HP LaserJet 150nw. Deze laserprinter onder de 170 euro biedt USB-, netwerk- en wifi-connectiviteit, ondersteuning voor HP Smart App en kan tot 18 ppm zwart-wit en 4 ppm kleurafdruksnelheid printen. Verder biedt de papierlade voor 150 vel en is het een compacte printer met klein bureaubladformaat.

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeZakelijk3 betaalbare HP printers