The place for men and mankind

Kantoor musthaves voor de beste terugkeer na quarantaine!

Al sinds midden maart zijn de meesten thuis aan het werk. Het zal vast niet lang meer duren totdat we terug mogen naar het kantoor. Waarschijnlijk heeft iedereen er wel weer zin in na een lange tijd thuis te hebben gezeten. Weer even lekker weg van huis en bijkletsen met collega’s. Daarom is het nu de ideale tijd om het kantoor wat op te frissen om straks iedereen een warm welkom te kunnen geven. In deze blog delen we daarom 4 kantoor musthaves zodat al jouw collega’s straks weer prettig aan de slag kunnen. 

 

Iedere dag begint met een heerlijke bak koffie

Waar wij bijna allemaal het liefst de dag mee beginnen is natuurlijk koffie! Daarom hebben we het ook als eerst in deze blog erover. Misschien heb jij op kantoor wel een professioneel apparaat staan met koffiebonen die iedereen gemist heeft. Of waren jouw collega’s nu wel blij dat ze zelf lekkere koffie konden drinken? In dat geval wordt het tijd om een nieuw koffieapparaat aan te schaffen, want met koffie komt iedereen flexibel de dag door. Kies voor een perfect koffieapparaat die niet van slag raakt wanneer het meerdere kopjes per dag moet zetten. Ook zijn de koffiebonen natuurlijk uiterst belangrijk. Ga voor professionele bonen van vooraanstaande merken zoals Segafredo of Lavazza. 

 

Fit op kantoor 

In deze heftige Corona tijd worden we ons allen bewust van het feit dat gezondheid super belangrijk is. Eigenlijk is acht uur lang achter je bureau zitten niet menselijk en uitermate slecht voor onze gezondheid. Richt het kantoorpand daarom in met nieuwe zit-sta bureaus. Zo kunnen de werknemers af en toe een uurtje staan en werken aan hun gezondheid. Een andere leuke en actieve optie is om fietsbureaus of trappertjes aan te schaffen. Gezonde werknemers zorgt immers voor een lager ziekteverzuim. 

 

Stel nieuwe doelen en wees dankbaar doormiddel van journaling 

Ja, dat deze periode ons laat nadenken is nu wel duidelijk. Ook leren we dingen te waarderen die we nu niet kunnen doen. Om een goede start te maken en de mensen er bewust van te laten worden waar we allemaal dankbaar voor zijn is journaling een goede optie. Dit is een boekje waar je per dag in opschrijft waar je dankbaar voor bent. Ook is dit de tijd dat we nieuwe doelen kunnen stellen en twee keer zo hard terug kunnen komen om onze economie op te bouwen. Een journaling boekje biedt ook de mogelijkheid om doelen te stellen en te behalen. Perfect voor een goede come back! 

 

Meer groen! 

Het kantoor is een ruimte waar jouw werknemers het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Het moet daarom een fijne werkplek zijn waar de mensen graag komen. Door nieuwe plantjes aan te schaffen creëer je een kantoor met een groen touch zonder dat er veel voor nodig is. Bovendien zorgt deze prettige en leuke sfeer voor stressvermindering. Wat ook mooi meegenomen is dat de planten een  betere luchtvochtigheid en kwaliteit meebrengen. Daarom zeggen wij: Fleur het kantoor op met meer groen! 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeZakelijkKantoor musthaves voor de beste terugkeer na quarantaine!