The place for men and mankind

Handige gadgets voor mannen

Cadeautjes bedenken voor mannen is niet altijd eenvoudig. Vooral niet als je een cadeau zoekt waar je gehouden bent aan een budget. Maar mannen kan je altijd blij maken met handige gadgets. Ben jij op zoek naar inspiratie voor een cadeau om te geven aan je vader, partner of goede vriend? Of ben je zelf een man en wil je jezelf trakteren op een handige gadget? In deze blog geven we je een paar ideetjes. 

 

Mini beamer

Een mini beamer neem je overal makkelijk naar toe. Bijvoorbeeld naar het werk, maar ook is een mini beamer leuk voor op de slaapkamer. Met deze beamer kun je beelden eenvoudig streamen vanaf je laptop, telefoon of tablet. Projecteer het beeld op de muur en je kan letterlijk overal kijken waar je maar wilt. 

 

TV beugel 

Veel mannen houden van sport kijken of gamen. Maar zo’n tv in de kamer is niet altijd een leuk zicht. Met een TV beugel kan je de tv op een moderne manier ophangen! 

 

Secrid 

Een innovatieve portemonnee die in de broekzak van iedere man past is de Secrid. Hierin kun je eenvoudig pasjes bewaren en er zijn ook modellen beschikbaar waar wat contant geld in opgeborgen kan worden. 

 

Wekker met muurprojectie 

Deze wekker projecteert de tijd boven je op het plafond. Super handig dus, want wanneer je wakker wordt weet je direct of jij je nog een keer om kunt draaien. Bovendien is de wekker voorzien van vele gemakken zoals een ingebouwde radio en ook een Aux kabel sluit je makkelijk erop aan. Misschien is dit wel het ideale cadeau voor jou man! 

 

Design rugzak 

Mannen hebben lang niet zoveel tassen als vrouwen. Meestal hebben ze een goede tas dus daar mag best iets in geïnvesteerd worden. Reist hij veel met het openbaar vervoer? Dan mag een rugzak helemaal niet ontbreken. Kies voor een mooie design rugzak en laat hem er stijlvol bijlopen. 

 

Video deurbel 

Nog zo’n technische innovatie. In plaats van een gewone deurbel kun je met deze deurbel precies zien wie er voor de deur staat. Installeer de bijbehorende app en kom nooit meer voor verrassingen te staan. 

 

Fitbit 

Een fitbit is een handige sporthorloge waar je precies op kan zien hoeveel stappen je gemaakt hebt, hartslag, aantal trappen dat je gelopen hebt en het aantal calorieën dat je hebt verbrand. Een Fitbit motiveert enorm om in beweging te komen doordat jij je bewust bent van je stappen en calorieën. 

 

Draadloze headphones

Tegenwoordig zijn er vele merken op de markt die draadloze headphones aanbieden. Een super leuk en muzikaal cadeau! 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeMode & LifestyleHandige gadgets voor mannen