The place for men and mankind

Ga voor short lease!

Heb jij voor een korte periode een auto nodig om de weg mee op te gaan? Heb je deze auto snel nodig zodat je zo snel mogelijk weer aan het werk kan? Dan is het een goed idee om te gaan voor shortlease zakelijk. Maar wat zijn de redenen om te gaan voor short lease? Daar vertellen wij je graag meer over! Lees dus vooral verder als je meer wilt weten over short lease voor zakelijk gebruik.

Tijdelijk geen auto

Een short lease is perfect voor wanneer je tijdelijk geen auto hebt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een ongeluk. Het werk gaat echter gewoon door en we moeten zo snel mogelijk de weg weer op kunnen. De periode tussen het ongeluk en de levering van een nieuwe auto kan echter best lang zijn en daarom is short lease heel voordelig. Met short lease kom je namelijk snel en gemakkelijk aan een nieuwe auto die je in deze tussenperiode kan gebruiken. Je kunt dan gewoon door met je werk terwijl je wacht op de levering van de nieuwe auto. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het contract van de lease auto, want deze is heel flexibel. Je zit niet verbonden aan een langdurig en duur contract en dat is een groot voordeel! Daarnaast hoef je je in deze periode ook niet bezig te houden met belastingen, verzekeringen en onderhoud want dat wordt bij short lease allemaal voor je geregeld. Een leuke bijkomstigheid van short lease is dan ook dat je voor een korte periode een gloednieuwe auto zou kunnen uitproberen zonder dat je hier de volle map voor hoeft te betalen!

Voor ieder wat wils

Een ander groot voordeel aan short lease is dat er een heel groot aanbod auto’s is. Dit is een groot verschil met een normaal autoverhuurbedrijf. Shortlease zakelijk is daarom handig omdat er voor ieder wel wat wils is. Als jij een bedrijf bent die vooral luxe wilt uitstralen dan kun je een luxere auto leasen. Als jij een bedrijf bent wat meer functioneel is ingesteld en met bestelbusjes rondrijdt, dan kun je die ook gemakkelijk leasen. Het aanbod is dus groot en er past zeker wel een auto bij jouw bedrijf. Als je de auto’s vervolgens niet meer nodig hebt dan kun je dit gewoon laten weten en dan zal er een einde komen aan je contract. Heel gemakkelijk dus!

 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeMode & LifestyleGa voor short lease!