The place for men and mankind

3 manieren om pakketjes veilig te verzenden

Heb jij een eigen webshop of verkoop jij regelmatig spulletjes via websites zoals Marktplaats of Ebay? In dat geval wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat de spullen veilig verstuurd worden. Het product inwikkelen in een plastic zakje is vaak niet voldoende. Een veilige verzending vraagt om kwalitatief verpakkingsmateriaal. Natuurlijk wil je hier niet al te veel geld aan kwijt zijn. Gelukkig zijn er verpakkingsmaterialen te vinden die zeer betaalbaar zijn en toch een stevige kwaliteit bieden voor een goede verzending. In deze blog bespreken we een paar verpakkingsmaterialen die jij kunt gebruiken om jouw spullen veilig te verzenden. 

 

Luchtkussen enveloppen

Ga jij een klein kwetsbaar of breekbaar product op de post doen? Luchtkussen enveloppen zijn in dit geval de beste verpakking keuze. Deze envelop wordt ook wel eens een bubbel envelop genoemd. Aan de binnenkant vind je namelijk bubbeltjesplastic ook wel noppenfolie of luchtkussenfolie genoemd. De buitenkant is gemaakt van gecoat kraftpapier. Deze materialen zijn super sterk maar licht van gewicht. Daarom zal u niet nog extra geld moeten betalen voor uw verzending. Een luchtkussen envelop is uitermate geschikt voor producten die net iets meer bescherming nodig hebben. Je kunt hierbij denken aan boeken, rekenmachines, elektronica of dvd’s en cd’s. Vaak gebruiken webshops deze enveloppen ook om sieraden mee te verzenden. Een luchtkussen envelop is ook zeer gebruiksvriendelijk omdat je de producten er makkelijk in kunt stoppen en af kunt sluiten.

 

Verzendzak 

Ook een verzendzak zou eventueel door de brievenbus heen passen. Het licht er natuurlijk aan hoe groot de producten zijn die jij verkoop. Vaak worden deze zakken gebruikt wanneer er kleding wordt verzonden. Maar ook woonaccessoires of schoenen worden vaak in een verzendzak verstuurd. De verzendzakken zijn beschikbaar in een transparante kleur of dekkende kleuren. Wij willen je adviseren om altijd te kiezen voor een dekkende kleur zodat een ander niet kan zien wat erin zit. Zo bescherm jij jezelf beter tegen diefstal. Verzendzakken zijn eenvoudig te sluiten en in sommige gevallen ook te hergebruiken. Met een herbruikbare verzendzak creëer jij een klantvriendelijk retourproces. 

 

Opvulmateriaal 

Wil jij graag iets breekbaars verzenden naar je klant? In dat geval kun je het beste kiezen voor een kartonnen doos met opvulmaterialen. Er zijn een heleboel opvulmaterialen te vinden op het internet. Opvulmaterialen voorkomen dat de producten in de doos gaan schuiven en daarom ben jij verzekerd van een veilige verzending. Kies voor papier, opvul chips, Sizzle pak, Instapak en ga zo maar door. 

 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeZakelijk3 manieren om pakketjes veilig te verzenden