The place for men and mankind

Een goed ingedeeld magazijn

De meeste succesvolle bedrijven hebben alles keurig op een rijtje staan. Dit maakt het mogelijk om ervoor te zorgen dat er een overzichtelijke situatie ontstaat. Vooral in de detailhandel is het van eminent belang dat een magazijn netjes en keurig is ingericht. Stel je maar eens voor dat je voor een klant binnen een korte tijd een dozijn spijkers moet halen uit het magazijn. 

Dat is inderdaad binnen een fractie van een seconde gedaan, maar dan moet je eerst wel weten waar de spijkers zich bevinden in het magazijn. Indien het gaat om een magazijn waarbij alles door elkaar is, wordt het een grote uitdaging om kordaat te kunnen handelen.  Dat kost allemaal tijd en tijd is geld. Indien je klanten lang moeten wachten voordat hun items uit het magazijn gehaald worden, zullen zij andere stappen ondernemen. Een andere detailhandel opzoeken behoort tot een van de opties. Dat wil zeggen dat je klantenbestand op den duur gaat slinken.

Een stelling in een magazijn

Je kunt op verschillende manieren ervoor zorgen dat je magazijn er ordelijk eruit ziet. Het belang van een goed ingerichte magazijn is in de vorige alinea al zo een beetje uiteengezet. Daar is onder andere naar voren gekomen dat een niet geordende magazijn je klanten kan kosten. Het laatste moet altijd voorkomen worden. Om structuur te brengen in je magazijn kunnen stellingen baanbrekende werk verzetten. Er bestaan verschillende soorten stellingen. Aan de hand van de werksituatie in je magazijn kun je voor een geschikte kiezen.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn één van de vele verschillende soorten stellingen. Los van een goed overzicht in een magazijn zorgen palletstellingen ook voor een stukje veiligheid op de werkvloer. Een palletstelling staat aan de andere kant vooral bekend om zijn flexibele gebruiksvriendelijkheid. Je kunt ze eenvoudig aanpassen aan de werkomstandigheden die van toepassing zijn. Naast palletstellingen zijn er ook andere stellingen zoals draagarmstellingen, grootvakstellingen en bandenstellingen.

Legbordstellingen

Een ander soort stelling die ook ertoe bijdraagt dat er orde en structuur wordt bewerkstelligd in een magazijn is de legbordstelling. Legbordstellingen worden doorgaans gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal en zijn hierdoor in staat om een zware belasting aan te kunnen. Legbordstellingen worden ook veelvuldig gebruikt om ervoor te zorgen dat een magazijn netjes en modern oogt. Dit komt omdat legborstellingen verzinkt zijn. Bij legbordstellingen kun je kiezen uit verschillende soorten diepten.  Verder is het ook mogelijk om te schuiven in de samenstelling van de legborstellingen. De hoogte van de staanders en de lengte van de liggers kun je namelijk eveneens uitkiezen. 

Stellingen kopen bij Magazijndemontage.nl

Ben je ten einde raad om je magazijn te structureren? Dan is het tijd om een kijkje te nemen op de website van Magazijndemonatge.nl. Daar kun je alle relevante informatie vinden wanneer het gaat om stellingen. Heb je behoefte aan deskundig advies? Dan is Magazijndemontage.nl ook de juiste plek om dat te vinden. Het contact leggen kun je via mail of per telefoon. Goed om te weten is dat je middels de handige configurator je stellingen zelf kunt samenstellen op de website van Magazijndemontage.nl. 

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeZakelijkEen goed ingedeeld magazijn