The place for men and mankind

4 dingen die jij kan doen wanneer je deze zomer niet op vakantie gaat

Leuk dat je terecht bent gekomen op CeesPlace. In dit artikel ga ik jullie een aantal ideeën delen die jij zou kunnen doen in je vrije weken. Er zijn een aantal dingen die jij bijvoorbeeld kan doen die ervoor zorgen dat jouw (misschien onbekende) creatieve brein helemaal naar boven laat komen. Daarnaast geef ik je een aantal leuke tips mee hoe je de ideeën vorm kan geven zodat jij deze weken wel doorkomt!

Upgrade je huis/kamer

Hoelang ziet jouw huis/kamer er al hetzelfde uit? Mijn ervaring is dat het om de zoveel tijd je huis een andere look geven heel leuk kan uitpakken. Je kan dit natuurlijk invullen zoals jij dat wil. Wil je wat andere meubels, een andere indeling of gewoon praktisch dingen verbeteren? Je kent het wel stroompunten die nooit op de goed plek zitten, even een paar verlengsnoeren en haspels kopen en je komt een heel eind. Of je internet verbeteren door verschillende internet kabels aan te leggen. Wanneer je thuis bent kan je dit makkelijk oppakken.

Daarnaast kan je het natuurlijk ook veel grootser aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen of aanbouwen van je huis of je tuin volledig omgooien. Een mooie grasmat aanleggen of de schutting vervangen zijn van die klusjes die je makkelijk op je vrije dag kan oppakken.

Ga schilderen

Misschien heb je hier nog nooit over nagedacht maar je kan bijvoorbeeld een portret gaan schilderen of juist een mooi landschap. Een leuk idee om ook te doen is om iets te tekenen wat bijvoorbeeld helemaal past bij jou vriend of vriendin. In deze tekening/dit schilderij komt dan naar voren wat je heel leuk en positief aan diegene vindt.

Het is ook leuk om met je canvas en schildersezel de natuur in te gaan en daar eventueel dieren of mooie landschappen te schilderen.

Picknicken met z’n allen

Je kan natuurlijk ook even lekker naar buiten gaan en helemaal niets doen, puur genieten. Denk bijvoorbeeld aan een picknick. Koop wat lekker hapjes en drankjes en ga lekker met elkaar op een kleedje picknicken in het park of op het strand. Vergeet hierbij niet wat leuke spelletjes mee te nemen zoals een bal, kegels (om paaltjesvoetbal te spelen) of wat je ook maar kan bedenken! Maak het zo leuk als je zelf wil en geniet van je vrije middag.

Hopelijk heb je wat leuke ideeën op gedaan en ga jij je niet vervelen in je vrije weken!

Latest news

Gerelateerd Nieuws

HomeVrije Tijd & Gezondheid4 dingen die jij kan doen wanneer je deze zomer niet op...