The place for men and mankind

Wat is Capital.com?

Captial.com is een platform waar je online kunt handelen in verschillende markten. Kies voor een bedrijf zoals Apple, Tesla of ga voor Bitcoin. Capital is makkelijk in gebruik en biedt transparantie in de wereld van financiën. Er zijn meer dan 2000 markten waarin je je kunt verdiepen. Het voordeel van Capital is dat je geen commissie betaalt en zij zeer discreet zijn omtrent privacy.

Wie is Capital.com?

Capital bestaat sinds 2016 en is sinds die tijd snel gegroeid. Het trade volume staat op dit moment op 88 miljard dollar en heeft meer dan 788.000 actieve klanten. Ze hebben een award gewonnen voor transparantste broker en er hebben meer dan 100 miljoen dollar stortingen plaatsgevonden. Lees gerust de Capital.com review voor meer informatie over hoe het bedrijf functioneert.

Leren handelen

Capital biedt lessen aan voor mensen die willen beginnen met handelen. Dit zijn cursussen over verschillende onderwerpen. Ook kun je op de website het laatste nieuws bijhouden van de markt. Ze hebben een woordenboek met alle termen die van pas komen in de branche. Sinds een paar jaar heeft Capital.com ook een educatieve app die je gratis kunt downloaden. Deze app bevat trainingen en uitleg over de risico’s, eigenlijk alles wat je moet weten om te beginnen. Er zijn zowel interactieve cursussen als quizzen, artikelen en andere informatie over bijvoorbeeld doelstellingen.

AI techniek

Artificial Intelligence is de toekomst. Dit handelsplatform biedt een tool aan waarbij jouw gedrag wordt geanalyseerd. Je maakt een transactie en door de AI-tool laat weten of jouw aankoop risico met zich meebrengt of niet. Dit maakt het een stuk makkelijker om te handelen, het is gebruiksvriendelijk. Vaak maken mensen een keuze vanuit emotie, dit brengt risico’s met zich mee en AI verkleint op deze manier het maken van verkeerde keuzes.
 

Capital.com review

Over het algemeen heeft Capital.com goede reviews van de gebruikers. De gebruiksvriendelijkheid wordt altijd benoemd, naast het feit dat er 0% commissie is. Mensen vinden het fijn dat de minimale inleg maar 20 euro is en dat je begint met 1000 euro speelgeld om uit te testen. Het is een snelwerkend platform met veel mogelijkheden. Er zijn enkele nadelen die men noemt. Het platform is namelijk niet beschikbaar in België en in de Verenigde Staten. Ook zijn tijdens de demo versie niet alle assets beschikbaar. Naast deze kleine puntjes is het een betrouwbaar platform dat streeft naar transparantie en zich goed verplaatst in de ogen van de handelaar. Door het gratis cursusaanbod is het toegankelijk voor iedereen.

Latest news

Gerelateerd Nieuws

Home Zakelijk Wat is Capital.com?